В Острозькому будинку культури влаштували новорічне свято для дітей

27 Грудня 2019, 17:48
2316

Напередодні Нового року в районному будинку культури два дні лунали новорічні пісні, проводились конкурси та роздавали солодкі подарунки.

Як повідомляють на сторінці Острозької районної державної адміністрації у фейсбуці, у четвер, 26 грудня, відбулось новорічне свято для дітей молодших та середніх класів загальноосвітніх закладів Острозького району,що виховуються у сім’ях пільгових категорій населення, дітей-інвалідів та дітей з багатодітних та малозабезпечених родин, дітей, що постраждали від наслідків Чорнобильської катастрофи, внутрішньо-переміщених осіб, талановитих та обдарованих дітей. 

У п'ятницю, 27 грудня, подарунки отримували дітки-сироти, діти позбавлені батьківського піклування та ті, що опинилися в складних життєвих обставинах.

«Завдяки спільним зусиллям працівників відділу культури і туризму, сектору молоді і спорту та службі у справах дітей райдержадміністрації багато діток з нашого району мали змогу провести гарно час та зарядитись масою позитивних емоцій на наступний рік», - зазначають орагнізатори. 



1












 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024