Студента Острозької академії, який не зміг підкорити Х-фактор запрошують спробувати свої сили у відборі Євробачення

15 Січня 2017, 17:05
5981 Джерело: vk.com

Студент Острозької академії Артур Колдомасов, якій намагався підкорити співоче шоу Х-фактор, тепер може спробувати свої сили на національному відборі Євробачення.

Про це повідомляє офіційний фан-клуб OGAE Ukraine.

«Меладзе пам'ятає Артура ще з його участі під час прослуховувань на Х-фактор в минулому році, та коли Артур подавав свою заявку на участь у національному відборі 2016 року. Цього разу Костянтин також не оминув увагою заявку Колдомасова. За інформацією нашого джерела пісня Артура, за оцінкою Меладзе, дуже якісна та повністю підходить для конкурсу і має бути почутою українцями. І самого Артура Меладзе вважає надзвичайно талановитим хлопцем, якому лише потрібно допомогти пробитися» – йдеться у повідомлені на сайті фанів Євробачення.

«Але з вокалом Артура потрібно працювати, тому Меладзе особисто спробує, під час декількох занять, допомогти Артуру з його вокалом і у випадку, якщо будуть позитивні зрушення, можливо ми все ж побачимо Артура Колдомасова у прямих ефірах національного відбору на Євробачення-2017, який розпочнеться уже 4 лютого» – повідомляють фанати.

Натоміcть, Артур Колдомасов розповів для журналіста ostroh.info, що його композиція “Centre Of The Universe” не може брати участь у Євробаченні 2017, зважаючи на правила конкурсу.


 

Я, як фанат Євробачення, трішки обурений, адже за правилами конкурсу конкурсна пісня, якою, згідно публікаціі, повинна бути Centre Of The Universe, повинна бути публічно випущена не раніше першого вересня 2016 року. Натомість, демо-версія даної піснї потрапила у реліз аж 15 січня.

Таким чином, я, скоріш за все, не погоджусь брати участь у півфіналі відбору з даною піснею, адже проблема “відтермінованих” пісень є досить актуальною на українському відборі. Я не хочу грати нечесно, адже це є жестом неповаги до тих, хто діє у рамках правил, але не проходить далі. Тим більше, що поки що жодних пропозицій щодо живого виступу на відборі не надходило, - повідомляє Артур

Нагадаємо вам дебют Артура на проекті Х-фактор

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024