Родини Острога запрошують розгадати загадку зимових канікул у замку

26 Грудня 2019, 22:25
2706

Охочих запрошують цікаво та пізнавально провести час в Острозькому замку. Упродовж зимових канікул у краєзнавчому музеї Державного історико-культурного заповідника Острога всіх охочих запрошують узяти участь у цікавому квесті.

З вівторка до неділі з 9:45 до 16:00 години для відвідувачів можуть організувати квестову гру «Велика загадка зимових канікул в Острозькому замку або Корона князів Острозьких».

Під час гри ви спробуйте знайти відповідь на питання, куди зникла корона князів Острозьких, дізнатися таємницю замкової криниці та скрині в княжій скарбниці. Окрім того, учасники квесту зможуть спробувати себе в ролі археолога, криптографа, дослідника історії та мистецтва.

«Наша акція – це гарна можливість провести час у музеї в родинному чи дружньому колі. Обіцяємо, що цікаво буде навіть для тих гостей, які неодноразово відвідали наш музей. Квест починається з найнижчого поверху замку та проводить гравців через весь музей. У вирішенні завдань відвідувачі можуть скористатись аудіогідом. Така гра – новинка для нашого заповідника, але щиро сподіваюся, що вона отримає позитивні відгуки», – розповів заступник директора КЗ «Державний історико-культурний заповідник м. Острога» Андрій Брижук.

Додамо, що участь у квесті можна взяти за квитком музею. Проводитимуть гру для двох і більше відвідувачів.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024