Острозька гімназія: батьки влаштували для першокласників незвичайне свято

24 Грудня 2019, 21:03
3232

У загальноосвітніх і позашкільних закладах Острога, як і всієї України, нині проводять новорічні заходи.

В останній тиждень перед канікулами з-поміж інших свята організовують і для учнів Острозького НВК «Школа І – ІІІ ступенів - гімназія» (далі – Острозька гімназія). Педагоги закладу заохочують до участі в заходах не тільки дітей, а й батьків.

Новорічне свято в 1-А класі (учителька Олена Ковлєва) Острозької гімназії у вигляді новорічного карнавалу організували самі батьки. На цікавому заході обійшлося без звичних персонажів, однак діти весело розважалися, а наприкінці отримали подарунки «кур’єрською доставкою».

Відповідно до сценарію, над яким працювала Марія Скибіцька, разом із дітьми розважалося троє персонажів – Зима, Смайлик і Містер Енґрі (ролі відповідно виконували Юлія Харчук, Валентина Федун і Марія Скибіцька). Першокласники водили хороводи, декламували вірші, грали в тематичні «зимові» ігри. За класикою жанру, дітям удалося переконати злюку стати добрим.

За старанне навчання, слухняність і добрі справи наприкінці свята подарунки від Діда Мороза під ялинку привіз модернізований Сніговик-поштовик (Людмила Самчук).

1
Святкові костюми дітей
Святкові костюми дітей

Святкові костюми дітей
Святкові костюми дітей

Традиційні хороводи
Традиційні хороводи

1
Батьки перевтілилися у веселих героїв
Батьки перевтілилися у веселих героїв

1

 

Головний посил свята – показати, що казка досяжна в будь-якому віці. Завдяки спільному дозвіллю гуртується учнівський, батьківський і педагогічний колективи. Це своєю чергою формує сприятливий мікроклімат у колективі.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024