В Острозькому ВПУ запрацював навчально-практичний центр слюсарного напряму

24 Грудня 2019, 19:55
Учні Острозького ВПУ під час навчання 4517
Учні Острозького ВПУ під час навчання

В Острозькому ВПУ запрацював навчально-практичний центр (НПЦ) слюсарного напрямку, на базі якого учні зможуть здобувати шість професій.

Першу чергу НПЦ слюсарного напрямку в Острозькому ВПУ відкрили у вівторок, 24 грудня. Центр розміщений у 20 відремонтованих приміщеннях закладу. Тут є пункт технічного обслуговування, лабораторії будови сільськогосподарських машин та технічного обслуговування автомобілів, слюсарну та токарну майстерні. Навчально-практичний центр наповнився новим обладнанням.

На обладнання шиномонтажної майстерні, інструменти, матеріали, меблі, ремонтні роботи використали спеціальні кошти закладу освіти у сумі 307 000 гривень. Крім того, у закладі реконструювали освітлення приміщень на суму 654 000 гривень із обласного бюджету.


Шиномонтажна майстерня
Шиномонтажна майстерня

1

Оновленні класні кімнати
Оновленні класні кімнати


 

Навчально-практичний центр готуватиме робітників із таких професій: «Слюсар-ремонтник», «Слюсар з механоскладальних робіт», «Слюсар-інструментальник», «Слюсар з ремонту дорожньо-будівельних машин та тракторів», «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування».

Це вже 17 такий навчально-практичний центр на Рівненщині.

 

За інформацією Пресслужби управління освіти і науки

Рівненської обласної державної адміністрації

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024