Острожан закликають повідомляти в поліцію про гральні заклади, які досі функціонують

21 Грудня 2019, 18:26
Фото ілюстративне 2312
Фото ілюстративне

 

На території Рівненської області припинено діяльність 125 об’єктів грального бізнесу. 

У Острозькому відділі поліції повідомили, що примусово закривати гральні заклади поки не довелося, адже із прийняттям постанови Кабміну про заборону їх діяльності, заклади власники почали закривати добровільно.

За інформацією відділу комунікації поліції області, загалом на території Рівненщини припинено діяльність 125 об’єктів грального бізнесу, за трьома фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 203² (зайняття гральним бізнесом). В ході проведення санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили 295 одиниць комп’ютерної техніки.

Крім того, керівники територіальних підрозділів поліції наголосили очільникам органів місцевого самоврядування на необхідності демонтажу реклами гральних закладів та недопущення її розміщення.

Поліцейські не виключають, що окремі заклади можуть продовжувати працювати у нічний час, або для своїх — перевірених клієнтів.

Правоохоронці відпрацьовуватимуть такі об’єкти, проте звертаються до громадян: якщо вам відома інформація про заклади грального бізнесу, які досі не припинили діяльність та продовжують функціонувати, просимо повідомляти за номером «102». Анонімність гарантовано.

Всього із початку року поліцейські Рівненщини розслідують п’ять кримінальних проваджень щодо зайняття гральним бізнесом.

Читайте також: В Острозі під виглядом Національної лотереї працюють гральні автомати

Коментарі
22 Грудня 2019, 17:22
забрали у мєнтів бізнес. так тримати молодці
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024