В Острозькій академії студенти зіграли в брейн-ринг

21 Грудня 2019, 16:03
2517

Студенти Національного університету «Острозька академія» зіграли в брейн-ринг проти гостей з «Рівненського коледжу економіки та бізнесу».

Гра відбулась у середу, 18 грудня, в Острозі. Про це пишуть на сайті університету. 

Брейн-ринг − інтелектуальна гра, мета якої правильно відповісти на питання. Команди одночасно відповідають на одне і теж питання, команда, що першою відповіла нараховує собі бали та позбавляє іншу команду можливості відповісти на це ж питання. У грі взяли участь студенти спеціальностей «Банківська справа та страхування» та «Підприємництво та біржова діяльність». 


 

«Ми багато років співпрацюємо з Острозькою академією, тому приємно приїхати знову сюди. Для студентів брейн-ринг − це можливість показати свою кмітливість, швидкість думки, логічність та змога оцінити себе, щоб краще зрозуміти свої плюси та недоліки. Наші студенти уже навчалися і сподіваємося в майбутньому теж будуть навчатися в Острозькій академії», − розповіла голова циклової комісії фінансово кредитних дисциплін Людмила Самсон.

Організатори – доцент, кандидат економічних наук Юлія Харчук та модератор, заступник декана з профорієнтаційної роботи Ольга Недзведовська.

Участь у брейн-рингу взяло три збірні команди із 6-7 людей. Студентам потрібно було правильно та швидко відповісти на 40 запитань економічної спрямованості. За результатами гри – кожна команда отримала сертифікат. 


Під час зустрічі, для студентів першого курсу Ольга Недзведовська провела майстер-клас з підприємництва. Під час якого розглянули загальні засади підприємницької діяльності та особливості написання бізнес-планів. 

«На мою думку, такі зустрічі і брейн-ринги об’єднують студентів коледжів та університетів, вони демонструють, що освіта в Україні ступенева. Знання, які студенти отримають в коледжі – згодом знадобляться їм в університеті. Тому це хороший спосіб знайти нових друзів, побачити особливості навчання у закладі вищої освіти», − розповіла Ольга Недзведовська.




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024