Нетвереза жінка потрапила під колеса автомобіля, який їхав з Острога

11 Січня 2017, 18:15
2942

Дорожньо-транспортна пригода сталася в понеділок, 9 січня, ввечері  водій іномарки «Kia Carens» їхав з Острога в напрямку Здолбунова та наїхав на жінку, яка йшла проїжджою частиною назустріч. 

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що за кермом іномарки був 39-річний рівнян. Чоловік їхав зі сторони міста Острога в напрямку Здолбунова. Неподалік села Гільча-1 на Здолбунівщині він збив невідому жінку, яка йшла дорогою назустріч. Водій намагався уникнути наїзду, вивернув кермо і автомобіль знесло в кювет. Ні чоловік, ні його пасажирка не постраждали. Пошкодився лише автомобіль.

Медичне освідчення підтвердило, що водій був тверезим. Пояснюючи обставини ДТП, чоловік розповів правоохоронцям, що дівчина сама кинулася на автомобіль, коли він до неї наблизився. Чи справді це так, зараз встановлюють слідчі.

Потерпілу без свідомості госпіталізували до реанімаційного відділення Здолбунівської центральної районної лікарні. Медики діагностували у жінки закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом гомілки, травматичний шок та алкогольне сп’яніння. Наразі, її життю нічого не загрожує.

Правоохоронці встановили особу потерпілої. Нею виявилась 27-річна жителька села Гільча-1, яка проживає з двома малолітніми дітьми та чоловіком. Того вечора після вечері вона пішла до сестри, розповів правоохоронцям чоловік потерпілої.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром