Вихованці Острозької ДЮСШ гідно виступили на «Adrenalin Cup - 2019»

15 Грудня 2019, 15:45
Команда Острозької ДЮСШ 3903
Команда Острозької ДЮСШ

Юні острозькі футболісти, вихованці Андрія Фесенка, змагалися за перемогу в «Adrenalin Cup – 2019».

Змагання між юнаками 2008 року народження й молодшими відбувалися в Луцьку 12–13 грудня. За команду Острозької ДЮСШ на цьому турнірі виступали Владислав Тоненчук, Володимир Ліщук, Юрій Пушка, Сергій Весті, Ілля Тишко, Іван Хуторянець, Олександр Житніковський, Нестор Григор, Микита Степчук, Володимир Кравченко, Тимофій Балаушко, Станіслав Мокляк, Тарас Форманюк.

Першого ігрового дня наша команда обіграла господарів поля команду «Адреналін» (Луцьк) із рахунком 6:1. Голи в цьому матчі забивали Ілля Тишко, Володимир Кравченко, Микита Степчук, Тарас Форманюк, Сергій Весті (дубль).

Другий матч у групі звів острожан із командою «Інспаєр» (Чернівці). Перегравши суперника в три «сухі» голи (забивали Ілля Тишко, Нестор Григор і Сергій Весті), наші футболісти впевнено йшли вперед.

Останній матч у групі грали проти ДЮСШ Олика (Волинська область), Здобувши впевнену перемогу – 11:1. У воротах суперника в цьому матчі розписалися Тимофій Балаушко, Володимир Ліщук, Тарас Форманюк, Ілля Тишко (дубль), Микита Степчук (дубль), Сергій Весті (хет-трик). На рахунку волинян два голи, один із яких – у власні ворота.

У підсумку острожани посіли перше місце в групі, набравши максимум очок із різницею 20–2 (20 забили, 2 пропустили).

1

 

У півфіналі острозькі футболісти зустрілися з ДЮСШ Цумань і програли за вихід у фінал У грі за 3–4 місце ДЮСШ Острога боролася з чернівецьким «Інспаєром». Острожани пропустили першими, але відігралися завдяки голу Тараса Форманюка. На жаль, під завісу матчу, за 5 хвилин до фінального свистка, наша команда пропустила – 1:2. Острожани фінішували четвертими.

Чемпіоном змагань стала команда ДЮСШ (Цумань), срібним призером представник Рівненщини – «Ізотоп» (Вараш), а бронзову сходинку посіли гості з Чернівців.

Представник Острога Сергій Весті здобув титул найкращого нападника «Adrenalin Cup – 2019».

 «Діти отримали певний досвід, який здобувається на таких турнірах і водночас задоволення від турніру», – підсумував тренер Андрій Фесенко.

Наставник щиро дякує батькам за фінансову й моральну підтримку юних спортсменів.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024