Трапилася правова колізія, – чому Михайло Крук тимчасово не керуватиме Острозьким лісовим господарством

12 Грудня 2019, 09:24
Михайло Крук 5233
Михайло Крук

Михайло Крук, багаторічний очільник ДП «Острозький лісгосп», тимчасово перейде на посаду головного лісничого лісгоспу.

На сайті е-декларацій минулого тижня з’явилися декларації Михайла Крука перед звільненням із посади директора Острозького лісгоспу й перед призначенням його головним лісничим цього ж підприємства. Регіональні ЗМІ відразу підхопили цю інформацію. Район.Острог поцікавився в Михайла Крука, що стало причиною таких змін.

Михайло Адамович розповів, що причиною його звільнення стало закінчення строку дії контракту.

«Наприкінці листопада закінчився контракт, за яким я обіймав посаду директора лісгоспу. Зазвичай цей документ продовжує Державне агентство лісових ресурсів України, зокрема його голова. У зв’язку з тим, що постійно діючого голови агентства наразі немає  – контракт переукласти неможливо, однак і працювати на посаді далі  немає юридичних підстав. Трапилася от така правова колізія» – пояснив Михайло Крук.

За рішенням Державного  агентства лісових ресурсів Михайло Крук наразі призначений на посаду головного лісничого Острозького лісгоспу та  виконуватиме обов’язки директора  на період до призначення керівника у встановленому законом порядку.

Коментарі
23 Грудня 2019, 20:41
Керував і керуватиме. Заголовок розходиться з останнім реченням тексту. Виконання обов’язків директора - це керівництво.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024