Межирічанин поквитався з колишньою співмешканкою «коктейлем Молотова»

11 Грудня 2019, 16:40
Чоловік кинув у будинок, де були люди, «коктейль Молотова» 5519
Чоловік кинув у будинок, де були люди, «коктейль Молотова»

На Острожчині пенсіонер, намагаючись убити колишню співмешканку, підпалив будинок.

У середу, 11 грудня, після опівночі 70-річний чоловік укинув у вікно будинку жительки села Межиріч три пляшки з «коктейлем Молотова». Про це повідомляють у ГУНП у Рівненські області.

Тієї ночі разом із 62-річною жінкою заночував син, який приїхав погостювати. Він почув, що хтось розбив вікно в іншій кімнаті, тож зумів швидко загасити вогонь.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та кінолог. Жінка повідомила, що підозрює місцевого жителя, адже має з ним давній конфлікт. 

Будинок, який зловмисник намагався спалити
Будинок, який зловмисник намагався спалити

Місце події
Місце події

Знаряддя злочину
Знаряддя злочину

 

На шлях відходу зловмисника натрапила німецька вівчарка Гроза. Завдяки собаці полісмени затримали чоловіка, який переховувався в одному з будинків села. 70-річний місцевий житель зізнався у скоєному. 

1
Поліцейська Гроза, яка допомогла затримати зловмисника
Поліцейська Гроза, яка допомогла затримати зловмисника

 

З’ясувалося, що раніше пенсіонер проживав разом із 62-річною жінкою. Однак стосунки не склалися. Затаївши образу, чоловік вирішив спалити будинок, у який, начебто, вкладав гроші. 

70-річного жителя села Межиріч затримали у порядку статті 208 Кримінального-процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні замаху на вбивство двох осіб за частиною 2 статті 15, пунктом 2 частини 2 статті 115 ККУ.

Слідчі готуватимуть клопотання до суду про обрання пенсіонеру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. 

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024