Острожчина: будьте обережні під час опалення житла, щоб не виникло пожежі

09 Січня 2017, 11:52
2904

На Рівненщині триває період сильних морозів. Вдень температура повітря становить 11-17° морозу, а вночі місцями досягає 25° морозу. Саме в такий період ймовірне часте виникнення пожеж.

- Шановні громадяни. Статистика свідчить, що саме в такий період значно збільшується кількість пожеж в житловому секторі громадян внаслідок порушення вимог пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення та електронагрівальних приладів, що призводить до травмування та загибелі людей. Лише протягом минулих двох діб на території Рівненщини сталось майже 20 пожеж, - йдеться у повідомленні.

Зважаючи на це, Головне управління ДСНС у Рівненській області звертається до всіх громадян із проханням бути надзвичайно обачними під час посилення морозів. Проявляйте пильність та обережність при використанні обігрівачів, газового і електричного обладнання та устаткування. В жодному разі не використовуйте для обігріву несправні печі, саморобні електронагрівальні прилади, свічки. У разі виникнення пожежі негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером «101».

ГУ ДСНС України в Рівненській області 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024