Острожан запрошують взяти участь у конкурсі стартапів

11 Грудня 2019, 10:09
926

Кабмін України оголосив конкурс стартапів. Жителів Рівненщини запрошують до участі. 

«В рамках роботи Українського фонду стартапів розпочато прийом заявок на фінансування українських бізнес-проектів на початкових стадіях їхнього розвитку, а саме стадіях pre-seed and seed. Вже до кінця цього року бізнес-проектам, які пройдуть відбір, ми видамо перші 40 млн грн. Наступного – по 60 млн у квартал, тобто 240 млн в цілому на 2020 рік», - пояснив Глава Уряду Олексій Гончарук.

Він додав, що основні сфери фінансування включають штучний інтелект, доповнену реальність, Big Data, блокчейн, кібербезпеку, оборону, медицину та охорону здоров’я, подорожі, фінансові технології, освітні технології, робототехніку, професійні послуги, програмне забезпечення як послугу, виробництво, електронну комерцію, інтернет речей.

Прем’єр-міністр додав, що перший Pitch-event, тобто коротка презентація бізнес-концепцій перед конкурсною комісією, за результатами якої будуть визначені стартапи, які отримують безповоротну фінансову допомогу, має відбутися вже до кінця цього року.

Обсяг програми фінансування українських стартапів складає 440 млн грн.

Подати заявку можна на сайті Фонду – https://usf.com.ua/uk/.

Довідково

Український Фонд Стартапів (УФС) – це державний фонд, започаткований за ініціативою Кабінету Міністрів України. Місією фонду є підтримка інноваційних проектів та допомога найталановитішим українським підприємцям створювати успішні глобальні компанії.

Фонд надає фінансування у формі грантів, а не за рахунок участі в капіталі. Процес відбору стартапів для надання грантів відбувається на конкурсній основі: компанії оцінюються та обираються радою незалежних інвестиційних експертів.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39