Острожани розповіли, що потрібно змінити, щоб в місті стало жити краще

08 Січня 2017, 15:08
3338

В Рамках розробки стратегії розвитку міста острожан опитали про проблеми, які є в нашому місті та можливі шляхи їхнього вирішення. Найбільше місцеві жителі не задоволені станом доріг, також їх хвилює проблема безпритульних тварин.

Пошкоджене асфальтне покриття на дорогах та тротуарах міста створює значний дискомфорт при пересуванні вулицями міста. Відсутність тротуарів або неналежний їх стан зумовлює появу додаткових учасників дорожнього руху, що підвищує рівень небезпеки на дорогах. Для молоді не вистачає закладів дозвілля та турбує відсутність належної інфраструктури

 


 

Що, на думку острожан, може змінити ситуацію у нашому населеному пункті?    

Абсолютна перевага надається створенню робочих місць та покращення стану доріг 


 

З метою визначення ефективності роботи житлово-комунального господарства респондентам було поставлено низку запитань щодо проблем, які потрібно вирішувати. За результатами проведеного дослідження можна зробити висновки, що житлово-комунальні господарства в цілому справляється зі своїми обов’язками.

Проте на думку мешканців існує низка напрямів їх роботи, які потребують поліпшення. Зокрема, до них відносяться проблеми з безпритульними тваринами, дорогами, вуличним освітленням, незадовільним станом дитячих та спортивних майданчиків.  Найбільшу стурбованість громадян викликають проблеми щодо незадовільного стану доріг та вуличного освітлення.

Вирішення проблем життєдіяльності громади покладається на міську раду. Отримані результати дослідження показали з одного боку високий рівень бажання мешканців брати безпосередню участь у вирішенні проблем громади, а іншого – низьку безпосередню їх участь у переважній частині заходів, що проводяться на території міста.  


 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024