Анна Лавренюк – серед найкращих лідерів учнівського самоврядування України

09 Грудня 2019, 10:47
Анна Лавренюк друга ліворуч 5103
Анна Лавренюк друга ліворуч

Учениця Острозького НВК «Школа І–ІІІ ступенів – гімназія» Анна Лавренюк стала призеркою Всеукраїнського етапу конкурсу на кращого лідера учнівського самоврядування «Лідер року – 2019».

Упродовж двох днів, 5–6 грудня острозька гімназистка брала участь у Всеукраїнському форумі лідерів учнівського самоврядування «Відповідальне лідерство – шлях до успіху». Захід відбувся в Києві. До нього долучилося понад 150 лідерів учнівського самоврядування, координаторів та студентів з усіх регіонів України. Рівненщину на ньому представляли Анна Лавренюк та школярі з Вараша й Клеваня.

1
Делегація від Рівненщини
Делегація від Рівненщини

 

Острозька гімназистка, яка наприкінці 2018–2019 навчального року стала «Лідером року-2019» Рівненщини, брала участь у всеукраїнському конкурсі на звання «Лідера року».

Спочатку відбувся заочний етап. Учасники готували короткий (до 3 хвилин) відеоролик, у якому розповідали, чому саме він/вона – лідер/ка року.

Наступні два етапи були вже в перший день самого форуму. Спочатку конкурсанти представили найяскравіші проведені в своїй громаді.

Читайте також: В Острозі стартувала «Школа успіху» для молоді

На завершення учасники виконали таємне завдання (проєкт на задану тему), яке потрібно було продумати десь за 40 хв, а потім представити публіці. Як розповіла Анна Лавренюк, вона розробляла проєкт створення туристичного центру.



 

Здобувши на обох очних етапах максимальні оцінки від усіх членів журі, і втративши 4 бали (зарахували 26 балів із 30) на заочному етапі, Анна Лавренюк посіла почесне ІІ місце у всеукраїнському конкурсі «Лідер року – 2019». Юна острожанка поступилася представникові Черкаської області на 0,18 бала.

Юні лідери України
Юні лідери України

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром