Школярі з Оженина відвідали Березне

01 Грудня 2019, 17:47
2861

Учні НВК «Оженинська ЗОШ І–ІІІ ступенів – ліцей – ДНЗ» ім. Т. Г. Шевченка побували в навчальних закладах Березного.

Учасники оженинського учнівського лісництва «Вікова діброва» разом із керівницею Світланою Сорочук відвідали Березнівський лісотехнічний коледж НУВГП і Надслучанський інститут НУВГП. Як розповідає пані Світлана, у Березному наші школярі продовжували розпочату в оженинських лісах роботу.

Спочатку на запрошення Юрія Ніжаловського побували в лісотехнічному коледжі. Про заклад освіти розповідав Руслан Мосійчук, заступник директора з навчальної роботи, а Оксана Леонідівна Кравцова, завідувачку «Лісогосподарського відділення» показала всі навчальні кабінети, спортзал, бібліотеку, комп'ютерні кабінети, де здобувають свої знання майбутні лісівники.


 

У Надслучанському інституті НУВГП, крім екскурсії та екскурсу в світ професій закладу, школярі з Острожчини опрацьовували з Юрієм Ніжаловським дані польових робіт, дізнавалися про методи обробки інформації отриманої у лісі.

Нагадаємо: юних оженинських лісників відзначили на XІІІ обласному зборі учнівських лісництв «Майбутнє лісу в твоїх руках». Школярі беруть активну участь у природоохоронних ініціативах і наукових проєктах.

 

Читайте також:

Оженинське шкільне лісництво відсвяткувало десятирічний ювілей

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024