Туристична агенція «Баліна» пропонує раннє бронювання турів

01 Грудня 2019, 12:13
Фото ілюстративне 1300
Фото ілюстративне

У сучасному світі час організації майбутнього літнього відпочинку може починатися коли завгодно: хтось вже на новорічних канікулах, озброївшись картою, перебирає назви готелів і читає про них відгуки.

Такий підхід дозволяє ретельно спланувати поїздку і звести ризик невдалого вибору місця відпочинку до мінімуму. Саме тому відомі своєю прагматичністю європейці давно гідно оцінили всі переваги раннього бронювання.

Якщо ваше життя розмірене і стабільне, якщо ви точно знаєте дату майбутньої відпустки, то ви також можете скористатися послугою раннього бронювання, яке дійсно має багато переваг. Насправді раннє бронювання являє собою повну протилежність так званим гарячим турам, коли путівка купується за кілька днів до вильоту.


 

Тут же, навпаки, тур продається задовго до його початку. Причому, рік від року початок акції зсувається на все більш ранні терміни. Зараз багато готелів відкривають раннє бронювання в січні, а деякі ще раніше. Закінчується ж воно зазвичай у квітні.

Раннє бронювання – це особлива акція, вигідна покупка, яка розробляється спільно з операторами туристичних компаній, готелями і авіакомпаніями. Це насамперед зниження ціни на тури при попередньому їх бронюванні. Тобто відпочинок може обійтися вам значно дешевше, якщо ви вирішите забронювати місця заздалегідь.


 

Читайте також: ЕКЗ в Туреччині: найсучасніше лікування безпліддя

У чому полягає така вигода?

Економія на купівлі туру. Ви можете зберегти власні кошти, при цьому не економивши на якості обслуговування. Раннє бронювання є вигідним не лише для туристів, але й для готельєрів. Власники надають знижки до 50% на відпочинок, адже таке бронювання є своєрідною гарантією щодо завантаженості готелів і це дуже вигідно.

Готель на будь-який смак. Якщо ви згадали про купівлю туру перед самою відпусткою, то вам прийдеться бронювати ті готелі, що запропонують гарячі тури. Раннє бронювання дає Вам можливість обрати омріяний готель і не переживати, що там не буде вільних номерів.

Читайте також: Лікування раку в Туреччині: висока ефективність в поєднанні з доступною вартістю 

Гарантований авіапереліт. В сезон є імовірність великого завантаження рейсів, тому є ризик, що на Ваші дати просто не буде місця в літаку і всі плани прийдеться зрушувати. При ранньому бронюванні ви забезпечуєте себе сидінням, а також можете обрати, де саме воно буде знаходитися.

Оплата частинами. Хочете відпочити, але у вас немає всієї необхідної суми? При ранньому бронюванні це не є проблемою. Ви можете заплатити частину коштів безпосередньо у день бронювання, а решту доплатити впродовж визначеного терміну.

Коливання цін. Зазвичай в сезон відпочинку ціни різко збільшуються, а раннє бронювання гарантує вам якісний відпочинок за хорошою ціною. Ви заощаджуєте свої кошти.

І останнє, не менш важливе. Ви можете спокійно та без метушні підготуватися до відпочинку. Вирішити всі справи, підготувати необхідні документи, визначитися, що саме потрапить до валізи а також обрати екскурсії, які Вас зацікавлять.


 

У чому пастка?

Її немає. Насправді все пояснюється досить просто. У «низький сезон», коли готелі стоять напівпорожні, їх власникам найзручніше проводити модернізацію інфраструктури, ремонтні роботи, розширюватися і тп. А для цього всього потрібні обігові кошти, які готелі отримують, знижуючи ціни. Таким чином, вони теж мають переваги від відкриття раннього бронювання.

В цілому, раннє бронювання – зручний і, безсумнівно, вигідний метод покупки туру, який має більше переваг, ніж недоліків. Ви отримуєте знижку, обираєте найкращий готель, заздалегідь продумуєте всі деталі відпустки. Ризиковано, скажете ви? Звичайно, є в цьому певна частка авантюризму, але хто не ризикує - той не п'є «халявні» коктейлі на морському пісочку.


 

Офіс у Луцьку знаходиться за адресою: проспект Соборності 11Л, ТЦ «Гостинець», другий поверх.
Контакти: +380676005599;  +380668815757;  +380955807175

Більше подробиці сайті: http://balina.com.ua/


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024