Полісмени навідалися до студентів Острозької академії

22 Листопада 2019, 13:25
3468

Начальник Острозького відділу поліції Едуард Холод і начальниця сектору кадрового забезпечення Острозького відділу поліції Людмила Ковба поспілкувалися зі студентами Острозької академії.

Полісмени зустрілися зі студентами навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського. Під час заходу йшлося про штат і устрій поліції, найбільш часті правопорушення, умови служби тощо, – повідомляють на сайті Острозької академії.

З-поміж іншого Едуард Холод розповів про статистику злочинності в Острозі. Студенти дізналися більше про превентивні заходи, які проводить поліція, аби запобігти поширенню злочинності та роз'яснити людям їхні права й обов’язки.

Начальниця сектору кадрового забезпечення Острозького відділу поліції Людмила Ковба розповіла про правила прийому заяв для участі у відборі до Національної поліції України. Повідомила про те, куди потрібно звертатися, щоб подати заявку на участь в конкурсі, як буде проходити відбір, які будуть завдання і скільки потрібно балів для того, аби успішно пройти всі етапи.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024