У 2017 році відремонтують водопровід у Почепках та Острозюку спортивну школу

30 Грудня 2016, 15:29
2715 Джерело: Запорізька РДА

Під час засідання комісії з відбору інвестиційних проектів регіонального розвитку відібрали 49 проектів, які можуть бути профінансовані у 2017 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. До списку потрапило три проекти з Острозького району.

 

Пріоритетними критеріями, якими керувалися члени комісії, була якість підготовлених документів та обов’язкові умови участі у конкурсі, зокрема, реєстрація проекту на он-лайн платформі, а також сума співфінансування, що готова виділити місцева влада для реалізації проекту», - розповів голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

Разом з тим, зазначив Олексій Муляренко, як і цьогоріч, у 2017 році, перевагу надавали будівництву об’єктів соціальної сфери – шкіл, дитсадків, медичних та спортивних закладів.

Загалом на участь у конкурсі райони Рівненської області подали 85 проектів. Комісія відібрала ті проекти, які мали повний пакет документів та відповідали вимогам фонду регіонального розвитку. Із запропонованих проектів відібрали 78. А за результатами оціночного рейтингу під час заключного етапу – 49.  Вони і будуть подані до Кабінету Міністрів України для погодження та фінансування.

З Острозького району поріг в 30 балів пройшли такі проекти: 

  • Будівництво дитячо-юнацької спортивної школи Рівненська область, м.Острог, пл.Декабристів, 6а 
  • Територія випереджаючого інноваційного розвитку (ТВІР) на базі м.Острога та Національного університету "Острозька академія" 
  • Реконструкція водопровідної мережі в с.Почапки Острозького району Рівненської області

За матеріалами прес-служби Рівненської ОДА

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024