Острог претендуватиме на звання культурної столиці України

18 Листопада 2019, 14:10
2924

Український культурний фонд оголосив про прийом заявок на здобуття звання та, відповідно, фінансування «Велика культурна столиця» і «Мала культурна столиця». Острог має намір позмагатися за звання малої культурної столиці України.

У п’ятницю, 15 листопада, відбулися громадські обговорення участі Острога в цьому конкурсі. Ініціативна група, зокрема заступниця міського голови Оксана Ситницька, начальниця відділу туризму та охорони культурної спадщини Олеся Гощук, в.о. начальника відділу з питань молоді і спорту Ольга Стецюк, керівниця ТІЦ Анастасія Драчук, музейники (Анастасія Хеленюк, Андрій Брижук, Богдан Новак) і містяни говорили про те, що доцільність участі в конкурсі й заходи, які можна провести в Острозі в разі перемоги.

Розплановані заходи
Розплановані заходи

 

Анастасія Драчук розповіла присутнім про вимоги до заявки, портфель культурних ініціатив, які можна реалізувати, наголосивши, що це має бути спільна робота всіх, хто працює в сфері культури міста.

З-поміж заходів, які можуть бути реалізовані в проєкті «Мала культурна столиця», – ночі в музеях, екскурсії, виставки, ярмарки, концерти, майстеркласи.

Приєднуйтеся до наступних обговорень, щоб Острог став народною «Культурною столицею».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39