Уродженця Острога звільнили з посади головного тренера «Ворскли»

14 Листопада 2019, 18:35
Віталій Косовський 4706 Джерело: vorskla.com.ua
Віталій Косовський

Керівництво полтавської «Ворскли» звільнило відомого футбольного фахівця, уродженця Острога Віталія Косовського з посади головного тренера команди. Як повідомляє офіційний сайт «зелено-білих», таке рішення ухвалили після завершення вечірнього тренувального заняття команди на навчально-тренувальній базі в Марках.

Нагадаємо, що Віталій Косовський тренував полтавців із березня 2019 року, замінивши на цій посаді Василя Сачка. Під керівництвом уродженця Острога «Ворскла» завоювала Трофей престижу УПЛ. Однак нинішній сезон команда розпочала невдало – після 14 турів полтавці набрали лише 8 очок і замикають турнірну таблицю Прем’єр-ліги.

Останнім матчем для Віталія Косовського став поєдинок у Львові з однойменним футбольним клубом, у якому ворскляни програли 2:0. Окрім того, полтавці догравали матч у меншості, адже червоні картки отримали Луїзау і Євген Мартиненко.

Прикметно, що свій перший офіційний матч на посаді головного тренера полтавців Віталій Косовський теж провів у Львові проти місцевих «Карпат». Тоді підопічні нашого земляка поступилися з рахунком 4:0.

Попри звільнення Віталій Владиславович і його помічники залишаються працювати в структурі «Ворскли».

Читайте також:

Острозька федерація футболу отримала членство в обласній спілці

Коментарі
15 Листопада 2019, 16:27
"...відомого футбольного фахівця". Журналісти "Район.Острог", мабуть , трохи помиляються. Віталій Косовський - відомий хороший футболіст. А от як футбольний фахівець... відомий , поки що, невдалим результатом на роботі головного тренера ФК " Ворскла". На жаль.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024