Острозьких працівників культури привітали з професійним святом

09 Листопада 2019, 10:40
2740

Напередодні Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в Острозі влаштували урочисте районне свято. 

Працівників культури та народного мистецтва вітали у п'ятницю, 8 листопада, повідомляють на сторінці Острозької РДА у Facebook.

З найщирішими словами вітань і подяки на святі  присутніх директорів, завідувачів і художніх керівників клубних установ району, аматорів народного мистецтва та всіх присутніх, які мають відношення до цього свята, привітали гості заходу депутат Рівненської обласної ради Віталій Ундір, в.о. голови райдержадміністрації Людмила Козак та голова районної ради Валентина Стрілецька.


 

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм і з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва нагородили квітами та Почесною грамотою Рівненської обласної ради, Острозької райдержадміністрації та Острозької районної ради найкращих працівників галузі культури цього року.


 

Приєдналась до привітань і начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Марія Кузьміньчук, яка також відзначила кращих майстрів своєї справи. Завершилося свято чудовими концертними номерами у виконанні майстрів художньої самодіяльності району. Бурхливі оплески присутніх лунали на адресу усіх виконавців.

















 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024