Нова учасниця конкурсу«Твоя зимова казка» Віра Ващук: Творіть, поки зимова казка відкрила вам двері можливостей.

22 Грудня 2016, 16:59
3009

Новою учасницею конкурсу «Твоя зимова казка» стала студентка Національного університету «Острозька академія» Віра Ващук.

Нак конкурс дівчина надіслала дві свої світлини і ось що вона написала в коментарі до них:

Кажуть, під Новий рік збуваються всі мрії.  Звісно, мрія є у кожного з нас. В мене також... Я  не прагну бути фаворитом даного конкурсу. Не біжу за впізнаваністю чи популярністю. Проте фото я надсилаю не випадково. Моя мрія  досить проста. Хочу, щоб ви повірили в те, що кожен з вас є  творецем прекрасного. І це стосується не лише фото. Напевно, багато з тих, хто зараз  читає це, не надіслав свою світлину.

А знаєте чому?

Мрійникам часто не вистачає сміливості.  Заганяючи себе в рамки, ми  часто  жахаємося осуду. А якщо фото нікому не сподобається? Якість камери в моєму телефоні не задовільнить  глядачів... Зрозумійте, ваші руки – це  досконалий інстумент, який здатний народити будь-яку мрію! Тому, непрофесійна техніка або ж  невпевненість -  маленька формальність.  

Творіть! Творіть завжди! Творіть, йдучи з роботи, творіть прямуючи в школу чи університет.  Творіть, поки зимова казка  відкрила вам двері можливостей. Реалізуйте себе і залишайтеся мрійниками, а чудові  фото рідного міста обов'язково  надихнуть вас  в  пошуках  натхнення.  

Віра ВАЩУК
Віра ВАЩУК

Віра ВАЩУК
Віра ВАЩУК

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024