Районний турнір з волейболу: перемогу здобули спортсмени з Оженина

21 Грудня 2016, 15:23
3869

Минулої неділі, 18 грудня, в спортивних залах Національного університету «Острозька академія» та КЗ «Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою» Рівненської облради пройшов перший міськрайонний турнір з волейболу серед аматорів пам’яті багаторічного керівника фізкультурно-спортивної галузі району Петра Білюка


Відкрив змагання міський голова Олександр Шикер, привітавши усіх присутніх із початком турніру, подякував родині Білюків, які організували змагання.

Присутні вшанували пам’ять Петра Білюка хвилиною мовчання, а друзі поклали квіти до його могили. Також, усім учасникам та гостям було вручено буклети та календарі із його біографією та світлинами. 

У змаганнях прийняли участь 7 команд з Острожчини. У півфінал вийшли «Міський відділ освіти», що зустрівся із колективом вихованців різних років оженинської «ДЮСШ – райвідділ освіти», де перемога дісталася сільським волейболістам (2:0). Іншу півфінальну пару склали збірна Острога та команда Острозької академії. Тільки в третій партії збірна Острога змогла перемогти (2:1). У матчі за «бронзу» студенти здолали освітян міста з рахунком 2:0 і посіли третє місце. У «суперфіналі» була дуже запекла боротьба. У підсумку, з рахунком (2:1) переможцями першого турніру пам'яті Петра Білюка стали волейболісти з Оженина.

Також, були вручені нагороди в номінаціях: «Спортивна надія» – Сергій Уткін (Сіянці), «Гравець відкриття турніру» – Сергій Ковальчук («Острозька академія»), «Кращий гравець турніру» – Оксана Гонта (серед жінок, Оженин), Дмитро Штундер (Оженин). 

БІЛЬШЕ ФОТО З ТУРНІРУ
 





 

За інформацією прес-служби Острозької РДА

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39