Острозькі пластуни побували у резиденції Святого Миколая

20 Грудня 2016, 15:38
3724

У неділю, 18 грудня, острозькі пластуни влаштовували поїздку до першої в Рівненській області заміської резиденції Святого Миколая, що в с.Волошки поблизу Рівного.

В резиденції панувала святкова і таємнича атмосфера, яку створювали не лише вражаючі декорації, а й головні герої дійства – чаклуни, сторожі резиденції, ельфи, помічники Миколая і, звісно ж, сам Миколай.

Щойно приїхавши, діти мали змогу покататись на чарівних конях, після чого усіх запросили всередину. Гарний настрій створювали казкові персонажі, які брали участь в міні-ляльковому театрі, а також забавляли дітей: танцювали, водили хороводи і бавились в ігри. Далі маленьких відвідувачів запросили до мультизалу з музичними несподіванками, де всі мали змогу переглянути цікавих мультиків про Різдво.

Також на пластунів чекав святковий майстер-клас з виготовлення новорічних іграшок і розмальовування печива, яке потім всі із задоволенням з’їли, запиваючи какао, в кафетерії лісових мешканців.

Головним етапом свята було відвідання Миколая. Кожен розповів про свої успіхи впродовж року і хто як поводився. Опісля кожен з відвідувачів отримав солодкий  подарунок.

«Атмосфера була дуже святковою, а найбільше мені запам’ятався Миколай, адже він був таким привітним і завжди посміхався. Веселі мультфільми,смачне печиво і новорічна прикраса, зроблена своїми руками, не могли не запам’ятатись! Наступного року обов’язково приїду ще», - говорить одна з відвідувачів свята Марійка.

Миколай прийматиме відвідувачів аж до закінчення свят, отож поспішайте на відвідини!









Автор: Софія ТРОХИМЧУК

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024