Учасники фестивалю духовного мистецтва співали та читали вірші про Миколая та Різдво

19 Грудня 2016, 13:37
4058

У неділю, 18 грудня, у Студентсько-викладацькому храмі преп. Федора Острозького відбувся Фестиваль духовного мистецтва, присвячений Різдву Христовому та дню святого Миколая.

У фестивалі взяли участь дошкільники, учні ЗНЗ м. Острог, студенти Острозької академії, прихожани храму, а також гості з міста Полонного (Хмельницької обл.).

Учасники декламували вірші духовної тематики, співали пісень, демонстрували малюнки. Зокрема, з авторськими поезіями виступили Галина Максимчук, а також Олесь Ундір із внучкою Любою, вихованка ДНЗ «Веселка» Надійка Максимчук виконала «Пісню про святого Миколая», а гості з дитячого садка «Ромашка» представили літературно-музичну композицію, присвячену Миколаю-Чудотворцю.

Учні недільної школи Студентсько-викладацького храму преп. Федора Острозького (музичний керівник – Юлія Полонська) потішили присутніх виконанням пісень «Свято, на яке чекають діти» та «Свято Миколая». Також у межах фестивалю діяла виставка декоративно-прикладного мистецтва, на якій були представлені малюнки, аплікації, витинанки, ілюстрації до свята Миколая та Різдва Христового.

Усі учасники фестивалю були нагороджені грамотами та солодкими подарунками.




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024