Юні туристи Острожчини серед переможців змагань

24 Жовтня 2019, 13:05
3588

Вихованці туристичних гуртків Острожчини здобули призи на змаганнях зі спортивного орієнтування.

Відкриті змагання зі спортивного орієнтування «Золота Агатівка 2019» відбулися 19–20 жовтня в лісовому масиві поблизу дитячого оздоровчого комплексу «Агатівка» на Гощанщині. Команда Острозького району була представлена вихованцями гуртка «Пішохідний туризм» КЗ «Острозький районний будинок школяра» на базі Вельбівненської ЗОШ І–ІІІ ст. і вихованцями гуртків «Географічне краєзнавство» та «Пішохідний туризм» на базі НВК «Межиріцька ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ».

За підсумками змагань юні туристи з Острожчини посіли низку призових місць. Зокрема, Яна Керасір, учениця НВК «Межиріцька ЗОШ І – ІІІ ст. - ДНЗ», посіла ІІ місце зі спортивного орієнтування в заданому напрямку. Максим Солончук, вихованець цього ж ЗНЗ, зайняв ІІІ місце у групі Ч-14, а також за підсумками двох днів змагань отримав третє загальне місце зі спортивного орієнтування в заданому напрямку.

Ці змагання надали можливість кожному учаснику підвищити свою майстерність, обмінятися досвідом з орієнтування, побудувати якісну схему подолання етапів дистанцій, підтвердити стійкий інтерес учнівського активу до спортивного туризму.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром