Найкращі артисти серед аматорів виступили на сцені Острозького РБК

24 Жовтня 2019, 10:55
4138

На Острожчині підбили підсумки районного етапу обласного фестивалю сільських колективів аматорської творчості «Таланти твої, Рівненщино!».

Концерт, який став результатом оглядів у шести зонах краю, зібрав близько 40 виконавців і нечисленних глядачів в Острозькому РБК. На сцені свою вміння демонстрували солісти й колективи, танцівники, декламатори та актори.

Програма заходу була дуже різноманітною, та найбільше, що й не дивно, було саме патріотичних народних і сучасних композицій, прочитали чимало щемких віршів про Україну та нинішню війну.

1



1

1












Наприкінці концерту виступила начальниця відділу культури і туризму Острозької райдержадміністрації Марія Кузьмінчук, яка подякувала всім за активність і вручила артистам дипломи за участь у фестивалі «Таланти твої, Рівненщино!».

3 листопада найкращі артисти з Острожчини будуть представляти наш край на обласному, зональному етапі фестивалю в Костополі, де змагатимуться з представниками Гощанського, Здолбунівського, Костопільського, Корецького районів та об’єднаних територіальних громад Бабина, Деражного, Бугрина, Малолюбашева та Пісків. Четвертий, завершальний етап фестивалю «Таланти твої, Рівненщино!» має відбутися 19 грудня цього року в Рівненському обласному музично-драматичному театрі.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024