Розвазьке дербі та дві поразки острожан: мініфутбольний огляд

23 Жовтня 2019, 18:40
Миттєвості турніру 4080 Джерело: Фото Дмитра Білюка
Миттєвості турніру

На Острожчині стартував чемпіонат району з мініфутболу. Змагання організувала Острозька районна федерація футболу за підтримки сектору у справах молоді та спорту Острозької райдержадміністрації.

Матчі турніру, у якому беруть участь сім команд, відбуваються на новому мініфутбольному полі в селі Розваж. Команди переважно укомплектовані футболістами, які грали в районній першості. Зазначимо, що у ФК «Острог» є справжній легіонер – Джефрі Гаррі з Нігерії, який приїхав до Національного університету «Острозька академія» студіювати психологію.

Джефрі Гаррі та Дмитро Білюк
Джефрі Гаррі та Дмитро Білюк

 

У неділю, 20 жовтня, відбулися поєдинки 1 та 2 турів. У матчі-відкритті розвазька «Молодіжка» поступилася бадівській «Ниві» з розгромним рахунком 1:8. Натомість ФК «Розваж» здолав ФК «Острог» із рахунком 3:1. Бадівська «Нива» розбила ФК «Грем’яче» 6:2.

ФК «Острог» удруге за ігровий день поступився. Цього разу кривдником містян стала сіянцівська «Чайка», яка перемогла з рахунком 7:2. У розвазькому дербі сильнішими виявилися футболісти з ФК «Розваж», які здолали «Молодіжку» з рахунком 13:3.

Боротьба в центрі поля
Боротьба в центрі поля

 

В останньому матчі ігрового дня сіянцівська «Чайка» розгромила грозівський «Крок» 15:5 і за додатковими показниками очолила турнірну таблицю. По 6 очок також набрали ФК «Розваж» і бамівська «Нива». Інші команди не мають жодного пункту.


 

«Приємно те, що рівняючись на дорослих до спорту тягнуться діти та молодь, маючи можливість тренуватися на чудовому майданчику та створювати свої команди. Сподіваюся, що такі великі справи матимуть продовження і надалі», – зауважив Дмитро Білюк.

У неділю, 27 жовтня, відбудуться матчі 3–4 турів, де з-поміж іншого лідери першости зіграють між собою: зокрема, бадівська «Нива» поміряється силами з ФК «Розваж» і сіянцівською «Чайкою».

ФОТО Дмитра БІЛЮКА

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024