Острозькі вчителі спробували себе у ролі чирлідерів

11 Жовтня 2019, 15:22
3983

Острозьких вчителі фізкультури відвідали практичний семінар з теми «Впровадження варіативного модуля «Чирлідинг» у процес фізичного виховання школярів».

Захід відбувся у четвер, 9 жовтня, на базі Острозького навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів – гімназія», повідомляють на сторінці у Facebook Відділe освіти виконкому Острозької міської ради.

Семінар провів Андрій Боляк, президент Федерації чирлідингу та чирспорту України, модератор тренінгової програми «JuniorZ». Учасники семінару (методисти відділу освіти виконкому Острозької міської ради та Острозької райдержадміністрації, в.о. начальника відділу з питань молоді та спорту, вчителі фізичної культури закладів дошкільної та загальної середньої освіти міста Острога та Острозького району, Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою, керівник підліткового клубу «Надія») мали можливість теоретично ознайомитися з новим для нас видом спорту – чирлідингом і практично вивчити основні рухи, позиції, стрибки та комбінації.






 

Щось нове завжди здається страшним, але за підтримки та енергетики Андіря Боляка уже до кінця семінару ми складали заклички, виконували комбінації базових рухів руками, чир-стрибки, станти, піраміди.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50