Відгуки острожан про виставу «Майстер та Маргарита»

12 Грудня 2016, 17:55
8334

У неділю, 11 грудня, у районному будинку культури острожани мали змогу переглянути виставу «Майстер та Маргарита», у якій грали корифеї українського театру. Жителі міста поділилися своїми враженнями від побаченого на сцені.

 

Студентка Національного Університету «Острозька Академія» спеціальності «Журналістика» Катерина Кравчук

«Вистава сподобалась. Звичайно, окремі репліки відрізнялися від оригіналу, але основний меседж залишився незмінним. Актори грали на високому рівні, були емоційними у своїх образах. Найбільше запам’ятався бал у Воланда. Гумор, музичні й танцювальні елементи нагадували мюзикл. В цілому я отримала море позитиву.»

Студентка Національного Університету «Острозька Академія» спеціальності «Фінанси та кредит»Вікторія Драцюк

«Ця вистава мене надзвичайно вразила, тому що актори показали, дійсно, професійну гру акторів. Музика та спецефекти підкреслювали велич роману "Майстер і Маргарита", який вже став класикою. Я була у захваті від гри Ольги Сумської, переживала кожен наступний крок, хоч і не раз перечитувала Булгакова. 

Дуже сподобалась гра кота- Бегемота, який не раз змушував увесь зал регогати від смішних витівок.

А приємним завершенням стали автограф Ольги Сумської та фотографія на згадку. Ця вистава надовго відкарбується у моїй пам'яті. Дякую акторам !»

Фахівець із залучення коштів ГО «Всеукраїнська асоціація педагогів і психологів з духовно-морального виховання» Галина Максимчук 

«Мінімальні декорації, невеликий склад акторської трупи, коли актори змушені грати декілька ролей майже водночас... Усвідомлення цього невільно підштовхнуло до думки, чи не забагато очікую від вистави. Але після перегляду враження залишилися надзвичайно позитивними: ідеальний добір сцен та епізодів (це ж треба великий роман умістити в 2 години постановки!), блискуча гра акторів й атмосфера, в міру овіяна містикою. Надзвичайно приємним було те, що глядачі весь час із захопленням спостерігали за сценою, у залі не було зайвої метушні й шуму, а це, за висловом Володимира Горовця, і є справжнім успіхом артистів.»

 

Автор: Денис АЛЕЙНІКОВ

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024