В Острозі засудженим до покарань розповіли про працевлаштування

07 Жовтня 2019, 11:43
2555

В Острозі  провели семінар особам, засудженим до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі. 

Захід відбувся у вівторок, 1 жовтня, повідомляють на сайті центру занйятості.

У рамках співпраці між філією ДУ «Центр пробації» у Рівненській області та Рівненського обласного центру зайнятості, начальник відділу активної підтримки безробітних Острозької міськрайонної філії РОЦЗ Людмила Вус-Столярчук спільно з працівниками Острозького районного сектору філії  ДУ «Центр пробації» провели для засуджених до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі, семінар із загальних питань зайнятості.

У ході зустрічі особам, які перебувають на обліку підрозділу пробації, було доведено інформацію про переваги офіційного працевлаштування, названо перелік професій, які є актуальними на сучасному ринку праці. Також було роз’яснено умови, можливості навчання та здобуття нових професій чи навичок для подальшого офіційного працевлаштування. Переглянуто відеофільм про Рівненський центр професійно-технічної освіти ДСЗ. Надано консультації з питань працевлаштування та питань реєстрації в службі зайнятості.

По завершенню спілкування суб’єктам пробації було вручено буклети, в яких містилася вся необхідна інформація про послуги, які надає служба зайнятості.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024