Ідеальна дорога з дефектами: як на провулку Садовому поклали асфальт

30 Вересня 2019, 20:25
4033

На низці вулиць Острога ремонтують дорожнє полотно. Зокрема ремонтні роботи проводять на кількох відрізках об’їзної, яка сполучає Рівненську і Тернопільську області.

Як повідомляли раніше, ремонт розпочали на вулиці Кривоноса. А от на провулку Садовому (від молитовного дому, що біля АЗС «ОККО», до газової дільниці) роботи майже закінчили. Там поклали нове асфальтове покриття, встановили бордюри, висипали піском тротуари, ймовірно, готуючи до подальших робіт.

На вулиці обладнали нові бордюри
На вулиці обладнали нові бордюри

Рух
Рух

Колись тут будуть тротуари
Колись тут будуть тротуари

 

Однак каналізаційний люк на провулку опинився нижче рівня дорожнього покриття. «Закатати» його в асфальт не можуть. Але наразі будь-який транспорт може добряче «сісти» в ту ямку. Чи усунуть недолік перед здаванням дороги в експлуатацію, питання відкрите.

Люк нижче рівня дорожнього покриття
Люк нижче рівня дорожнього покриття

 

Нагадаємо: на іншій частині об’їзної – вулиці Ціолковського – замість каналізаційного люка «інноваційні технології», зокрема гілля.

Коментарі
01 Жовтня 2019, 02:33
На провулку Садовому дорога ще не завершена! Так, асфальт поклали і на цьому все. Бордюри до кінця не поставленні, там, де будуть тротуари (і це ще під питанням) піском засипано лише декілька метрів. А з люками взагалі біда. Вони не тільки нижче, а деяких взагалі не має. А хто, цікаво, буде прибирати оті всі дерева і кущі, які вони повалили? Можна продовжувати і далі так звані недоліки. Чому не сфотографували все як є чи ви думаєте люди сліпі?
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024