Острозьким школярам провели урок в інформаційно-туристичному центрі

29 Вересня 2019, 17:30
2889

З метою розширення знань про професії, пов’язані з туризмом, та з нагоди Всесвітнього дня туризму в Острозі організували професіографічний урок для учнів 10 класу Острозької ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

Захід відбувся у п'ятницю, 26 вересня, на базі Туристично-інформаційного центру м. Острог, повідомляють на сторінці Острозької міськрайонної філії Рівненського обласного центру зайнятості у Facebook.

Проводив урок провідний фахівець з профорієнтації Острозької МРФ Рівненського ОЦЗ Тетяна Фридрих.

Програма заходу включала ознайомлення з професіографічними папками, за допомогою яких школярі дізналися про професії, пов’язані з туристичною сферою. Це, зокрема, агент з організації туризму та екскурсовод.

Учні ознайомилися з історією туризму як комплексного явища, починаючи з часу, коли первісні люди почали мандрувати та освоювати нові території до наших часів. Школярі дізналися про необхідні знання та вміння, особисті якості та особливості, якими повинен володіти майстер своєї справи.

Особливий інтерес викликав виступ керівника Інформаційно-туристичного центру Анастасії Драчук, котра зробила короткий екскурс в історію Острога та розповіла присутнім про практичні аспекти роботи в туристичній сфері.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024