До уваги водіїв. Складні погодні умови

08 Грудня 2016, 08:14
2470 Джерело: Nord-News

Небезпечні слизькі дороги – підвищений ризик аварійних ситуацій. Тому водіям потрібно буди особливо обережними та уважними на дорогах.

Із початку тижня на дорогах Рівненщини у дорожньо-транспортних пригодах загинуло шестеро осіб. Задля вашої безпеки, вирушаючи в дорогу, перевірте технічний стан авто та неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Поліцейські наголошують водіям на особливості експлуатації транспортних засобів у зимовий період. Зверніть особливу увагу на стан зовнішніх світлових приладів транспортних засобів, склоочисників, обігрівачів салону.

Не перевищуйте швидкість, користуйтеся ременями безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки та не залишайте в таких випадках авто на узбіччі. З особливою обережністю рухайтеся по мостах та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань.

Під час різкого погіршення погодних умов, за можливості утримайтеся від поїздок на власному транспорті, особливо на далекі відстані. Якщо ж все ж таки виїхати вкрай необхідно, будьте уважними та обережними за кермом. Не нехтуйте власною безпекою та безпекою пасажирів, уважно стежте за прогнозами синоптиків та дотримуйтесь порад поліцейських.

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, терміново викличте на допомогу правоохоронців або рятувальну службу.

 
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024