Це суперсправа, – Олег Ляшко оцінив новий корпус академії

26 Вересня 2019, 10:03
Олег Ляшко в Острозькій академії 6612
Олег Ляшко в Острозькій академії

Олег Ляшко вчергове відвідав Національний університет «Острозька академія».

У середу, 25 вересня, політик завітав до вишу в межах інтерактивного проєкту «Ті, хто відроджували Острозьку академію». Нагадаємо, що задум проєкту полягає в тому, що впродовж року напередодні 25-ліття НаУОА студенти й професорсько-викладацький склад зустрічатимуться з людьми, причетними до відновлення університету. Отож, в академії вже побували Микола Жулинський, Василь Руденко й Віктор Ющенко та ін. Черговим гостем став головний радикал країни.

1
Головний радикал України приїхав до Острозької академії
Головний радикал України приїхав до Острозької академії

 

Нагадаємо: востаннє Ляшко відвідував НаУОА в червні 2018 року.

Спочатку Олег Ляшко оглянув будівництво нового корпусу Острозької академії, адже саме він, будучи народним депутатом, лобіював виділення коштів на завершення будівництва. Пізніше в актовій залі університету відбулася зустріч зі студентами.

«Мені дуже приємно вчергове бути в стінах Острозької академії. Ми вже оглянули новий корпус. Пам’ятаю, минулі рази я приїжджав, коли будівництво ще тривало. Єдине, про що я тоді просив ректора, щоб воно не перетворилося в довгобуд. І я дуже радий, що ця чудова будівля завершена! Це суперсправа!» – відзначив Ляшко.

Олег Ляшко розповів студентам про своє бачення нинішніх зовнішньо- та внутрішньополітичних процесів, зокрема ринок землі, повернення Росії до ПАРЄ, українську мову як чинник єднання нації, окреслив шляхи розвитку країни тощо.

Олег Ляшко виступає перед студентами
Олег Ляшко виступає перед студентами

 

«У вас переді мною був Зеленський. 73% за нього проголосували. Він був і є моїм політичним опонентом. Але я бажаю йому успіху. Якщо команда президента втілить усе те, що вона декларує, я буду аплодувати. Бо це моя країна, і я хочу, щоб вона була успішною. Але, якщо підведуть, це буде зрада. Бо не може така країна бути найбіднішою», – каже головний радикал.

Опісля всі охочі могли поставити гостеві запитання. Студентів цікавило, чи існує універсальний рецепт успіху, як починається день Олега Ляшка; працівники вишу питали про вектори розвитку вищої освіти України та цікавилися книжковими вподобаннями екснардепа.

На завершення зустрічі ректор НаУОА Ігор Пасічник подарував гостеві традиційні гостинці – мед, футболку з логотипом вишу, книги. Крім того, вручив подяку й зображення Ляшка у вигляді козака-херувима.

Завершилася зустріч спільним фотографуванням і приватним спілкуванням зі студентами.

Ігор Пасічник вручає подяку
Ігор Пасічник вручає подяку



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39