У Слобідці відзначили День села

26 Вересня 2019, 10:32
3443

З концертом, розвагами й щирими побажаннями у Слобідці відзначили День села.

У неділю, 22 вересня, у Слобідці відзначили День села. Розпочалося свято з молебню в сільському храмі за здоров’я  всіх  жителів села, за їхні родини, за мир і злагоду у сім’ях. По обіді в клубі відбувся концерт, який підготувала його завідувачка Людмила Семенюк. На нього завітало чимало селян і гостей. З-поміж іншого присутні довідалися, що  завклубом домоглася того, аби влада  виділила 60 000 гривень на придбання акустичної апаратури для молоді села.

Участь у святковому дійстві взяли Межиріцький сільський голова Микола Губернюк, депутати Острозької районної ради Валентина Тимчук і Тарас Сахнюк, низка депутатів сільської ради, завідувач відділом охорони  історико-культурної спадщини, археології та нумізматики ДІКЗ м. Острога Олександр Бондарчук і кандидатка мистецтвознавства Ярослава Бондарчук.



 

У приміщенні сільського клубу було надзвичайно людно. Ведучі свята згадували старожилів села, односельчан, які боронили й боронять  Батьківщину на сході України, тих, хто взяв активну участь у будівництві сільського храму. Звучали пісні та вірші.

Розваги цього дня чекали й наймолодших гостей свята. Діти бавилися з клоунами, ростовими ляльками Лолою і Ковбоєм. А ввечері всіх  чекала святкова дискотека.

Жителі Слобідки щиро дякують усім, хто долучився до організації свята!

Валентина ТИМЧУК

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024