Ексголова Острозької РДА подякував краянам

24 Вересня 2019, 18:35
Богдан Турович 4439 Джерело: Фото зі сторінки в соцмережі
Богдан Турович

Ексголова Острозької районної державної адміністрації (РДА) Богдан Турович зворушливо подякував колективу й краянам за роки спільної роботи.

Нагадаємо: очільника Острозької РДА своїм указом звільнив президент Володимир Зеленський.

Богдан Турович, який очолював місцеву РДА понад три роки, про складання повноважень написав на особистій сторінці у фейсбук. Принагідно він подякував колегам і краянам за спільну роботу й зазначив, що вірить в Острожчину.

«В першу чергу хочу подякувати колективам Острозької районної державної адміністрації та Острозької районної ради за спільну і злагоджену роботу на користь наших громад. Перед нами стояло немало викликів, які ми з гідністю подолали попри все. Окремо хочу подякувати депутатському корпусу Острозької районної ради за те, що нам завжди вдавалося в залі знаходити і приймати конструктивні рішення в спірних питаннях, а депутатам Рівненської обласної ради та сільським головам і депутатам сільських рад за те, що завжди відгукувались на наші прохання щодо допомоги в подоланні труднощів. Дякую колективам наших комунальних закладів, які завжди гідно виконували свої обов’язки.
І звичайно дякую своїм рідним і друзям, які завжди мене підтримували, розділяли зі мною радісні хвилини і підтримували в скрутні моменти.
Вірю в Острожчину!» – написав Богдан Турович.

Нагадаємо, що на Рівненщині стартувала програма, відповідно до якої голів районних державних адміністрацій обиратимуть за допомогою програми LIFT.

Коментарі
25 Вересня 2019, 14:04
Достойно, дипломатично, мудро.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024