Відвертий вечір у барбакані: для острожан зіграв столичний гурт

23 Вересня 2019, 15:21
Виступає гурт «Vidverto» 5931
Виступає гурт «Vidverto»

Під час святкування першого Дня народження Культурного барбакану острожан і гостей міста чекало безліч приємних сюрпризів. Своїми виступами тішив дует Оксани Скороход і Тараса Хмарука, тріо «Барви», «Вечірня школа», різні поєднання місцевих артистів.

Культурний барбакан зібрав друзів на свято

Однак кульмінацією концертної програми став виступ київського гурту «Vidverto». Колектив, який виконує поп-рок запалив серця острожан. На сцені Культурного барбакану Євген Назарук (соліст), Віталій Анєчкін (гітара), Сергій Кметь (бас-гітара) й Олексій Середюк (ударні) виконали майже два десятки пісень. Однак навіть після дратвового концерту публіка не хотіла відпускати артистів, тож на біс «Vidverto» виконав ще одну пісню «на замовлення».

Євген Назарук під час концерту
Євген Назарук під час концерту

Драйв від «відвертих хлопців»
Драйв від «відвертих хлопців»

 

«Так незвично, що ми виступаємо без сцени, що ви всі так близько, і я можу доторкнутися чи не до кожного з вас… Але мені це подобається!» – зауважив соліст гурту Євген Назарук.

Під час невеличких пауз між піснями гості Острога розповіли, що встигли побачити місто, відчули його студентський молодіжний дух; говорили про свою музику, заохочували танцювати, багато жартували.



Гітарист Віталій Анєчкін
Гітарист Віталій Анєчкін

Публіка підсвічує ліхтариками
Публіка підсвічує ліхтариками

Публіка була різновікова
Публіка була різновікова

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024