Острозькі школярі дізнавались про професію програміста

20 Вересня 2019, 14:35
3242

У Острозькій районній бібліотеці учням четвертого класу розповіли про професію програміста. 

Профорієнтаційний захід відбувся у п'ятницю, 13 вересня, повідомляють на сторінці у Facebook Острозької філії обасного центру зайнятості. 

Провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Острозької міськрайонної філії Рівненського обласного центру зайнятості Тетяна Фридрих спільно з працівниками міської бібліотеки для дітей провели профорієнтаційний захід «Програміст – професія майбутнього» для учнів 4 класу Острозького НВК «Школа І-ІІІ ст. - гімназія». Захід був приурочений міжнародному Дню програміста, який відзначається щороку у вересні.

Діти ознайомилися з історією виникнення професії програміста, її розвиток від початків і до наших днів. Також з цікавістю прослухали маловідомі факти про комп’ютери. Школярі завзято розв’язували ребуси, відгадували загадки, пов’язані з професією програміста. Також дізналися про необхідні знання та вміння, особисті якості та особливості, якими повинен володіти майстер своєї справи. Також до уваги дітей була підготовлена тематична виставка.

На завершення заходу учні поділилися враженнями та отримали відповіді на запитання, які їх цікавили.


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром