Волонтери проекту «Будуємо Україну разом» влаштовують толоку в Острозі

19 Вересня 2019, 17:46
4278

Волонтери всеукраїнської платформи «Будуємо Україну разом» влаштовують в Острозі толоку, аби підготувати приміщення молодіжного клубу до ремонтних робіт. 

Усіх охочих допомогти запрошують до підліткового клубу «Надія» (підвальне приміщення будинку в парку авганців) у п'ятницю-суботу, 20-21 вересня.  Про це повідомляють на сторінці Молодіжної ради Острога у Facebook.

Волонтери працюватимуть у п'ятницю з 15:00,  а у суботу з 09:00. Будуть виносити меблі, готувати стіни до подальшої обробки та розповідатимуть про БУР. Крім того обіцяють смачний чай зі смаколиками. 

Нагадаємо, «Будуємо Україну разом» (БУР) – це програма, яка через спільну працю над відновленням домівок для сімей у кризі, мандри та неформальну освіту гуртує українську молодь у мережу активних громадян.

БУР-табір в Острозі - подія, завдяки якій в місті з'явиться оновлений молодіжний простір та мурали, а сім'я Приймаків матиме комфортну ванну кімнату.

Читайте також: Будуємо Острог разом: до міста завітали волонтери, які готові спільно з мешканцями змінювати його обличчя


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром