Острозький тенісист виборов друге місце на спортивних іграх Рівненщини

19 Вересня 2019, 16:44
2834

Острожанин виборов друге місце на спортивних іграх Рівненщини серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, вадами слуху та вадами розумового і фізичного розвитку.

Змагання відбувались у суботу, 14 вересня, у приміщенні Рівненського регіонального центру “Інваспорт” проходили XXIV, повідомляює керівник підліткового клубу за місцем проживання «Надія» Анастасія Черній.

У змаганнях взяли участь 190 спортсменів з різних областей України. Серед них слід з гордістю відзначити мешканця міста Острог Юрія Білошкурника, який зміг достойно представити наше місто, посівши почесне 2-ге місце!

Юрій вже багато років є вихованцем підліткового клубу за місцем проживання “Надія” і більше 15 років займається настільним тенісом. Завдяки своїй праці та наполегливості він здобув вже чимало перемог в різноманітних спортивних змаганнях.

Відділ з питань молоді та спорту виконкому Острозької міської ради висловлює щиру подяку Юрію Білошкурнику за участь у змаганнях і гідне представлення нашого міста .

«Сьогодні ти довів: ти – чемпіон! Ще раз вітаємо і бажаємо, Щоб духом віри завжди був сильний. Ти краще за всіх! Ми це точно знаємо!»

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024