На вулицях Острога з’явилася реклама наркотиків

12 Вересня 2019, 10:36
6161

Ті глобальні проблеми, від яких, здавалося б, маленькі містечка дуже далекі, сягнули й Острога. Кілька днів тому на вулицях міста з’явилася реклама наркотиків.

На парканах, зокрема й огорожах приватних будинків, стінах, сміттєвих баках, тротуарах і навіть убиральнях (помічено на вбиральні поблизу одного з міських храмів) є написи фарбою, які спрямовують до однієї з популярних соцмереж. Скориставшись спеціальним каналом для спілкування, там можна придбати заборонені речовини.

«На сьогодні це всеукраїнська проблема, яку вирішують на рівні Департаменту протидії наркозлочинності. Раніше така реклама траплялася переважно у великих містах. Те, що вона з’явилася в Острозі, тільки підтверджує, що злочинці розвивають свою мережу й дійшли до маленьких міст», – розповів Едуард Холод, начальник Острозького відділу поліції.

Не оминули навіть контейнерів для сміття
Не оминули навіть контейнерів для сміття

Реклама наркотиків просто під ногами
Реклама наркотиків просто під ногами

І на загорожах приватних будинків
І на загорожах приватних будинків

 

Як зазначив Едуард Васильович, до полісменів сьогодні не надходило жодного звернення ні щодо порушення благоустрою (за нанесення малюнків чи написів на будівлі і т.д. передбачено адміністративна відповідальність), ні щодо потенційно небезпечних явищ.

Щоби прибрати ці написи на вулицях міста, острожанам варто звернутися до Острозького відділу поліції, звідки інформацію переспрямують до ОКП «Водоканал». Саме комунальні служби мають це усунути.

У поліції наголошують: якщо Ви володієте будь-якою інформацією щодо порушників чи стали свідком нанесення написів, негайно телефонуйте 102 або за номером телефону 068 473 4500.

Коментарі
12 Вересня 2019, 16:04
Дякую, що висвітлюєте ці новини! Ми вже почали замальовувати дану рекламу, але не знаємо усіх місць де вони є. Тому прошу вас в коментарі до цієї статі написати адреси, чи місця де є ця реклама.
12 Вересня 2019, 16:13
На вулиці Князів Острозьких, починаючи від відділу соцзабезпечення і нижче. Так само поблизу парку Шевченка, у дворі багатоповерхівки, що біля базару... <br/>Можливо, за останню добу ще десь з'явилася
12 Вересня 2019, 22:07
Ви бляха муха купіть фарбу звичайну і нею замальовуйте, ато балончики до одного місця
13 Вересня 2019, 00:37
Напроти меблевого магазину. Через дорогу камера спостереження ...
13 Жовтня 2019, 19:12
Татарська 5 на фасаді будинку, як заходити у двір.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024