Стіна з охорони: чому острожанам не вдалося поспілкуватися з президентом

10 Вересня 2019, 16:17
Володимир Зеленський у тісному колі охоронців 12593
Володимир Зеленський у тісному колі охоронців

Президент України Володимир Зеленський під час візиту на Рівненщину відвідав Національний університет «Острозька академія».

Як повідомляли раніше, основна мета його візиту – представити нового голову Рівненської облдержадміністрації. Відповідно до указу президента, цю посаду обійматиме Віталій Коваль.

Крім того, Володимир Зеленський мав зустрітися зі студентами НаУОА.

Президент України приїхав до Острозької академії. ФОТО

Під час промови Володимир Зеленський говорив про актуальні проблеми регіону – відсутність належного зв'язку, незаконний видобуток бурштину, діяльність нелегальних АЗС.

«Зважаючи на мій гарний настрій і те, що не можу в університеті нецензурно говорити, попереджаю: ми будемо за вами дуже ретельно стежити й обмежувати незаконну діяльність», – попередив глава держави.

Оскільки про приїзд гаранта було відомо заздалегідь, і спудеї, і чимало острожан мали надію побачити й поспілкуватися з «народним президентом». Однак далеко не всім це вдалося через величезну кількість охорони.

Приземлившись в аеропорту Рівного, до Острога Володимир Зеленський вирушив автомобілем. Як відзначили журналісти порталу «Все», їхав президент без кортежу й поліцейських мигалок. Це й справді так. Однак про «доступність» Зеленського говорити зарано, адже на місці таки подбали про заходи безпеки, навіть надмірно.

1
Президент приїхав без кортежу
Президент приїхав без кортежу

Президент приїхав без кортежу
Президент приїхав без кортежу

 

Напередодні територію університету ретельно обстежили полісмени зі собаками, зазирнули навіть під деякі каналізаційні люки. Що ж, це не дивина – такі «процедури» проводять перед візитами багатьох посадовців. Напередодні самої зустрічі, ті, хто був унесений у списки (чужий не пройде), проходили до актової зали через рамки металошукачів, а в журналістів додатково перевіряли техніку. Відразу попередили: коли з’явиться президент, залою ходити заборонено, навіть фотокореспонденти могли підійти не ближче, ніж до середини залу (це стане помітно з неякісних фото будь-яких регіональних ресурсів, які не мають надпотужної техніки).

Після завершення короткої зустрічі президента надворі чекало безліч студентів. Однак і тут поспілкуватися не вдалося. Володимира Зеленського тісним кільцем обступили охоронці, розштовхуючи натовп, аби зробити дорогу. Навіть більшість селфі з президентом робили через плечі й руки сек’юриті.

1
Президент зі своєю свитою
Президент зі своєю свитою

1
За президента стоїмо плече до плеча, за такою охороною не пробитися
За президента стоїмо плече до плеча, за такою охороною не пробитися

2
Подвійний захист - від ректора й президента відгороджують дві пари рук
Подвійний захист - від ректора й президента відгороджують дві пари рук

1
Охоронець стримує дівчат, які хочуть зробити фото
Охоронець стримує дівчат, які хочуть зробити фото

Всі селфі - під пильним наглядом
Всі селфі - під пильним наглядом

3
Десь там, за спинами, президент
Десь там, за спинами, президент

 

Поблизу нового корпусу НаУОА, куди далі рушив «народний президент», його чекало чимало острожан. Однак нікого, крім адміністрації вишу, на подвір’я не пустили – охорона пояснила: стороннім вхід заборонено. Щоб звільнити проїзд автівкам, охоронці відтіснили людей мало не на проїжджу частину – охочих побачити главу держави було чимало. Зрештою, президент до народу так і не підійшов…

2
Чимало острожан чекало Зеленського біля нового корпусу
Чимало острожан чекало Зеленського біля нового корпусу

Охочих побачити главу держави «шикують»
Охочих побачити главу держави «шикують»

На сторожі президента міцні хлопці і в костюмах, і в простих футболках
На сторожі президента міцні хлопці і в костюмах, і в простих футболках

1
Погляд через смартфон
Погляд через смартфон

 

«А я хотіла поговорити, розказати, як зараз пенсіонерам тяжко…», – сутужно зітхає літня пані. «І підійшов, і руку  потис, як ти говорив», – піджартовує над товаришем старший чоловік. Інші просто розводять руками: казали ж, що президент народу не боїться…

Коментарі
10 Вересня 2019, 20:58
Автор молодець! Дякую!!!!!!!!!!
10 Вересня 2019, 21:41
Це антинародний преЗЕдент.
10 Вересня 2019, 22:22
Звільніть фотографа та автора за погані фото і упереджену статтю.
10 Вересня 2019, 22:25
Звільніть фотографа та автора статті, за паршивенькі фото і упереджену статтю, видно їх образило, що президент їм не позував і інтерв'ю не дав.
10 Вересня 2019, 22:52
Що, ботику, правда очі коле? Народний преЗЕдент боїться своїх виборців... Чому??? Де велосипед?<br/>До ОА приїжджали всі президенти, але навіть &amp;quot;лєгітімний&amp;quot; був ближчим до людей, ніж теперішній &amp;quot;кварталівець&amp;quot;.
10 Вересня 2019, 23:25
Дуже правильна стаття. Нехай тепер бачать, що навибирали!
11 Вересня 2019, 11:44
Не зовсім точна цитата, оскільки президент обіцяв &amp;quot;обмежувати вільні дні&amp;quot; посадовців, а не незаконну діяльність :-)
11 Вересня 2019, 13:01
Шановні острожани, а для чого ви взагалі туди поперлися?
11 Вересня 2019, 14:46
Нажаль, в нас дебілів вистачає, а Президент має бути захищений в Нецивілізованій країні!!!
11 Вересня 2019, 14:53
Поперлися, бо думали що в нього хтось пожбурить яйцем.
12 Вересня 2019, 00:51
Секта. <br/>Він там лежачих не сціляв? Сліпі прозріли, німі - заговорили! ))))<br/>Залишилось лише на коліна стати, мабуть наступного разу стадо виправиться.
12 Вересня 2019, 13:06
Навіщо розповсюджувати цю брехню???!!! Президент підходив до людей! Брехуни!
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024