В Острозькій академії президент представив нового голову Рівненської ОДА

10 Вересня 2019, 13:41
Новопризначений голова РОДА Віталій Коваль 5963
Новопризначений голова РОДА Віталій Коваль

Президент України Володимир Зеленський під час візиту до Національного університету «Острозька академії»  представив нового голову Рівненської ОДА.

Володимир Зеленський в Острозі представив нового голову РОДА Віталія Коваля.

«Голова ОДА – це не посада, це можливість показати, хто ви є, і зробити щось для України. Але це не посада: як вона дається, так вона й забирається», - сказав у вітальному слові новопризначеному голові президент.


В. Коваль перший ліворуч
В. Коваль перший ліворуч

 

«Призначення на цю посаду для мене прояв великої довіри й велика відповідальність. Символічно, що наша зустріч відбувається саме в стінах Острозької академії – це прекрасне місце сили, мудрості та енергії. Саме ці слова мають стати дороговказом у нашій спільній праці. Від сьогодні Рівненщина рухатиметься шляхом відкритості, безкомпромісності в багатьох питаннях, особливо щодо корупції», – підкреслив Віталій Коваль.

Довідково

У 2004-2006 роках Віталій Коваль  працював у кредитному департаменті «Укргазбанку», потім зайнявся приватним бізнесом у сфері гуртово-роздрібної торгівлі. Він також був гендиректором та директором кількох компаній, що займалися експортом зернових культур, агрохімії, нафтопродуктів, транспортними послугами, логістикою. З 2016 року був директором ТОВ «ВВВ Монтаж», про це пише 24 канал.

Коваль – член Національного олімпійського комітету України, перший віцепрезидент Федерації греко-римської боротьби України, віцепрезидент Асоціації спортивної боротьби України.

Закінчив Тернопільську академію народного господарства за фахом «банківська справа», навчався у Львівській бізнес-школі Українського католицького університету. Володіє англійською та польською мовами. Кандидат у майстри спорту з греко-римської боротьби.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024