В Острозі відкрили нову туристичну агенцію

08 Вересня 2019, 13:03
5534

Відтепер острожани зможуть легко вирушити в будь-яку частину світу. Допомагатиме містянам у цьому нова туристична агенція «TPG Острог».

Сертифікований франчайзинговий офіс ТОВ «Travel Professional Group» розпочав свою роботу в Острозі наприкінці серпня. Послуги острожанам надаватиме ФОП Наталія Мамонтова. На відкриття офісу завітав начальник відділу франчайзингу Руслан Ібраєв.

Travel Professional Group – один із найбільших туристичних операторів України з національним капіталом, працює на ринку туристичних послуг із 1994 року, надає туристичні послуги у 120 країн світу.

Наталія Мамонтова й Руслан Ібраєв
Наталія Мамонтова й Руслан Ібраєв

 

Туристична агенція «ТРG Ocтрог» пропонує відпочинок на морі в Єгипті, Туреччині, Болгарії, Чорногорії, Албанії, Грузії, екзотичні тури на Занзібар, Шрі Ланку, Домінікану, Мальдіви та інші країни. Крім того, можна вирушити в екскурсійні тури в Карпати, до Європи та Азії, Канади від відомих туроператорів «ТРG», «Аккорд-тур», «Танго-тревел» та ін., придбати авіаквитки та страхові послуги.

У «TPG  Острог» вам допоможуть визначитися з напрямком подорожі
У «TPG Острог» вам допоможуть визначитися з напрямком подорожі

 

Для постійних клієнтів існують знижки у відсотках до вартості туру, бонуси та накопичені милі, які можна використати на наступну поїздку. 

Якщо ви найближчим плануєте подорож, звертайтеся до «TPG Острог» за адресою: Острог, вул. В. Чорновола, 2,б офіс 31 на третьому поверсі (новий офісний центр). Графік роботи – з понеділка до п’ятниці з 9 до 18 год. Або за телефоном 098 731 23 50.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024