Острожани зможуть обрати проєкт, який профінансують із міської казни

07 Вересня 2019, 16:04
4124

Острожанам пропонують обрати проєкт, який втілять і цілком профінансують із міського бюджету вже 2020 року.

Влітку почали роботу над формуванням так званого громадського бюджету Острога. Координаційних комітет громадського бюджету міста (голова Ольга Логвін) розглянув шість проєктів, але під час обговорення три розробки, які суперечать вимогам Положення про громадський бюджет у м. Острозі, відхилили. З-поміж відібраних була одна велика та дві малі розробки.

Читайте про це детальніше: Сонячні Wi-Fi дерева, історичні костюми та спортивна форма: що реалізують за кошти громадського бюджету

Як повідомляють в острозькій міській газеті «Замкова гора», у вівторок, 3 вересня, відбулося засідання координаційного комітету з питань громадського бюджету Острога. Проводила його перша заступниця міського голови, депутатка міської ради Ольга Логвін. На початку роботи Ольга Андріївна розповіла присутнім, що з трьох проєктів, після їхнього подальшого розгляду, розпорядник коштів (управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та землекористування), склав ще один негативний висновок (відхилили розробку «Сонячні Wi-Fi дерева для зарядки гаджетів»). Отож, залишилося два малих – «Професійний спортивний одяг для вихованців дитячо-юнацької спортивної школи м.Острога – «Dream Team» та «Історичні костюми як елемент розвитку бренду подієвого туризму «Нічна театралізована екскурсія містом». Вартість кожного з них складає 30 тисяч гривень. Проєкт із негативним висновком вирішили розглянути повторно наступного року.

За підсумками засідання було ухвалено протокольне рішення допустити до голосування два пакети документів. Для ознайомлення мешканців міста проєкти із картками оцінювання будуть опубліковані в повному об’ємі на сайті Острозької міської ради. Також визначено місця для голосування (у Центрі надання адміністративних послуг виконкому острозької міської ради (ЦНАП) – необхідно пред’явити паспорт громадянина України та на сайті міської ради за наявності електронного цифрового підпису). 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024