Чемпіон не зменшує обертів, «Чайка» дарує сюрпризи: огляд 11-го туру першості Острожчини

03 Вересня 2019, 20:08
«Грем'яче» проти хорівців. Архівне фото І кола 3019
«Грем'яче» проти хорівців. Архівне фото І кола

У чемпіонаті Острожчини повертається інтрига в боротьбі за призові місця. Незважаючи на те, що ФК «Грем’яче» оформив чемпіонство раніше, розгромивши сіянцівську «Чайку», інші команди продовжують дарувати сюрпризи.

У неділю, 1 вересня, відбувся 11 тур першости Острожчини. ФК «Грем’яче» завітав до Хорова на зустріч із однойменним клубом. Підопічні Анатолія Озімковського продовжили свою розгромну серію. Перший тайм промайнув під влучні постріли тандему Сергій НепомнящийМикола Науменко, які, почергово забиваючи голи у ворота суперника, довели рахунок до 4:0. Перед свистком на перерву господарі отримали право на пробиття пенальті. Станіслав Валящук легко переграв Андрія Ліпича з одинадцятиметрової позначки. 4:1.

У другому таймі перевага була на боці грем’ячівців, господарям не вдавалося абсолютно нічого. Однк підопічні Анатолія Озімковського забили ще три м’ячі. Відзначився Микола Науменко (двічі) і Вадим Медведь. 7:1 – надто впевнена перемога чемпіонів.

Грали так само. Архівне фото І кола
Грали так само. Архівне фото І кола

 

У Курганах місцевий «Міраж» зустрічався з ФК «Розваж». Матч відбувся під акомпанемент господарів, однак ворота обох команд залишилися сухими. 0:0. «Міраж» знову втрачає очки, що може загострити боротьбу за медалі.

До Грозова мала завітати сіянцівська «Чайка». Однак поєдинок не відбувся: чайчани не приїхали. Унаслідок «Крок» записав до свого активу чергові три очки, а «Чайка» отримала технічну поразку 0:3.

Після 11-го туру «Крок» піднявся на бронзове місце й має всі шанси замахнутися на срібло. Для цього грозівцям потрібно витискати стовідсотковий результат у наступних поєдинках і сподіватися на осічку «Міража».

1

 

У наступному турі ФК «Грем’яче» прийматиме бадівську «Ниву», ФК «Розваж» завітає до Грозова, а сіянцівська «Чайка» екзаменуватиме ФК «Хорів».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром