Шкільна небезпека: на вулицях Острога досі непоновлені «зебри»

30 Серпня 2019, 16:50
3582

Невдовзі розпочнеться навчальний рік і на вулицях ще побільшає дітей. Щоб добратися до навчальних закладів, значна частина школярів повинна перетинати проїзджу частину вулиці. Однак напередодні 1 вересня на дорогах міста досі не поновили розмітку, зокрема «зебри».

Особливо жвавий рух на перехресті вулиць Чорновола та проспекту Незалежності, поблизу якого розташовані аж два заклади освіті. Станом на вечір п’ятниці, 30 серпня, на зазначеному відтинку дороги не нанесена фарба на жодному з пішохідних переходів.

1

1

1

 

До слова, на черговій сесії Острозької міської ради 30 серпня депутати обговорювали цю проблемну ділянку дороги. Однак, як зазначив міський голова Олександр Шикер, острозьке комунальне підприємство не може самостійно нанести там розмітку, адже це – дорога національного значення, за яку відповідають інші служби.

Міський депутат Вадим Бондарчук також акцентував на потребі впорядкувати дорожні знаки поблизу нового корпусу НаУОА, адже восени будівлю планують здати в експлуатацію. Отож, там також рухатиметься чимало пішоходів. Однак на це, як і на  облаштування перил для людей похилого віку, у міській казні нині бракує коштів.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024