«Грем’яче» стало чемпіоном за чотири тури до фінішу: огляд 10-го туру першості Острожчини

29 Серпня 2019, 09:28
ФК «Грем'яче» - чемпіон Острожчини-2019 3601
ФК «Грем'яче» - чемпіон Острожчини-2019

10-й тур чемпіонату Острожчини визначив чемпіона і фактично вбив інтригу в боротьбі за срібні нагороди.

У неділю, 25 серпня, команди зіграли чергові матчі місцевої першості. ФК «Грем’яче, який став володарем Кубка району, розгромивши грозівський «Крок», завітав у гості до аутсайдера – сіянцівської «Чайки». Здавалося, що господарі мали нав’язати боротьбу підопічним Анатолія Озімковського, які грали другий день поспіль. Однак усе пішло за планом грем’ячівців: команда не підсіла ні фізично, ні психологічно.

У першому таймі гра тривала в одні ворота. «Світло-зелені» ще до перерви забили п’ять м’ячів у сітку господарів. Дублем відзначився Вадим Медведь, по голу до свого активу записали Олексій Романенко, Олег Груша і Микола Науменко. 5:0.

Незважаючи на те, що чемпіонство в кишені, грем’ячівці продовжили побиття аутсайдера. У другій сорокап’ятихвилинці ті самі гості забили в ту саму хату: два влучні постріли на рахунку Олексія Романенка, по разу відзначилися Вадим Медведь і Олег Груша. «Світло-зелені» продовжували грати у своє задоволення. Після чергової атаки Олександр Марченко довів рахунок до 10:0.

Як і в кожному матчі, грем’ячівці активізувалися в останні хвилини й ще чотири рази засмутила голкіпера суперника. Голи на різний смак забивав Микола Науменко: три – з гри, один – із пенальті, розвівши м’яч і воротаря по різних кутах. «Чайка» не мала чого протиставити супернику.

14:0 – найрезультативніший матч цьогорічної першості. Поки що? Пента-трик Миколи Науменка, хет-трики Вадима Медведя й Олексія Романенка, дубль Олега Груші та влучний постріл Олександра Марченка доводять, що можна грати два дні підряд і досягати позитивного результату, якщо ти б’єшся за емблему на грудях, а не за мільйонну зарплату….

«Грем'яче» - «Чайка. Фотоархів 1 кола
«Грем'яче» - «Чайка. Фотоархів 1 кола

 

Інші поєдинки ігрового дня закінчилися з однаковим рахунком. У Курганах місцевий «Міраж» зустрічався з бадівською «Нивою» і переміг завдяки влучному пострілу Антона Федорчука. 1:0. Ця перемога дозволила міражівцям відірватися від суперників на шість очок, що фактично поховало інтригу в боротьбі за срібні нагороди першості.

У Розваж завітали футболісти ФК «Хорів». Незважаючи на постійний тиск розважівців, гостям вистачило одного влучного пострілу, щоби повернутися додому з перемогою. Відзначився В. Буян. 0:1 – ФК «Хорів» має всі шанси нав’язати боротьбу за «бронзу».

Після 10 туру відомий достроковий чемпіон першості Острожчини, найзапеклішою буде битва за третє місце.

1

 

У неділю, 1 вересня, грем’ячівці завітають у гості до ФК «Хорів», курганівський «Міраж» прийматиме ФК «Розваж», а грозівський «Крок» поміряється силами із сіянцівською «Чайкою».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39